Şikayet.com

TÜKETİCİ ŞİKAYETİM VAR EN ETKİLİ REKLAM MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR.

Tüketici Şikayetleri

Tüketici Şikayetleri

TüketiciŞikayetleri.com.tr; tüketici hakları, tüketici şikayetlerinin çözümü için müşteri şikayet yönetimi hizmeti veren şikayet, yorum ve referans sitesi.

Gönderen:
Yorum Yaz
isim
cep no
e-mail

 

Yorumlar (1)
F. Bereket

Hepsiburada.com adresinden bir ürün aldım, ürünüm 07.05.2015 tarihinde hatay iline bağlı iskenderun ilçesi Körfez yurtiçi kargo şubesine ulaştığı mesajını aldım. Bir sonraki gün bana teslimat yapılacağını söylemlerine rağmen teslimat yapılmadı ve ben yurtiçi kargo musteri temsilciliğini aradım, onlara şikayette bulundum, konuyla ilgilenip bana doneceklerini söylediler. Şube yetkilisi ptesi yani bugün 11.05.2015 tarihinde teslimat yapılacağını sözünü verdi, bugün aradım bana araçlarında yeteri kadar yer olmadığını, 12.05 de teslimat yapılacağını söyledi. Tekrar müşteri temsilciliğini aradım, onlar da başından savdılar. Ben ve ailem 08.05.2015 tarihinden bu yana bu kişiler kargo getirecek diye evde asker olduk, bu konuda çok mağdur olduk. Gerekli işlemin yapılmasını ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyorum.

Nisan 27, 2015
Kategori : Tüketici Hakları
Yorum : 1
Okunma : 1.818 okunma
THY Bagajım Zarar Gördü Tazmin Etmedi
Temmuz 11, 2020
|
Merhaba, thy ile TK0** nolu Miami-İstanbul seferinde bagajlarım zarar gördü. Firma ile iletişime geçtim resimleri incelediler 200 tl ödeyelim aksi halde mahkemeye verin tüm zararınızı o şekilde almayı çalışın dediler. Ödemeyi kabul ettikleri tutar va..
Sivriler Mobilya Komodin Görsele Uymuyor
Temmuz 11, 2020
|
Sivriler mobilya hayatımda gördüğüm iletişimi olmayan alakasız ürününün arkasında durmayan bir firma, benim beklentim o kadar yüksekti ki görseller vs hayal kırıklığına uğradım. Bunu da belirttim ama en ufak bir alaka ilgi olmadı. İki komodine 1500 t..
Astes Doğalgaz Parayı Peşin Aldı Ama İşimizi Yapmadı
Şubat 06, 2019
|
Kategori: Emlak
Astes Doğalgaz, doğalgaz tesisatı döşeyen taşeron bir firmaymış. Daha önce de şikayet etmiştim ama yalvar yakar kaldırttılar işinizi hemen halledeceğiz diye. Ben de güvenip kaldırdım hata yapmışım. Temmuz’dan beri doğal gazımızı bağlatamadık. P..
Hayat Varlık İcra Takibine Düşen Arkadaşlarımın Dikkatine
Temmuz 13, 2018
|
Kategori: Bankacılık
Sayın HAYAT VARLIK, biliniz ki ben bu mesajı yazdıktan sonra ARTIK hiçbir şey sizin ve size borçlu olan insanlar için aynı olmayacak, size borçlu olan insanlar bu mesajı okuduktan sonra daha da bilgilenecek ve size karşı belki de hukuk mücadelesi baş..
Yatsan Yastık 2 Ayda Çöktü İade Almadılar
Mayıs 29, 2018
|
2 ay önce kentpark avm mağazanızdan aldığımız yastıgı çökmesi sebebiyle geri iade için 1 ay önce mağazaya götürdük. Mağazanızdaki arkadaş da yastığın ciddi anlamda çöküşünü gördü ve teknik servise gönderelim dedi 20 gün önce arandık ve yastıgı iade e..