Şikayet.com

TÜKETİCİ ŞİKAYETİM VAR EN ETKİLİ REKLAM MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR.

Digiturk Beni Kandırdı

10.04.2017 günü Digiturke ait 0212 473 73 73 numaralı hattan aranarak Superonline müşterilerine özel kampanyalarının olduğu kampanya dahilinde internet hızımın artacağını Akk’mın yükseleceği internet faturamın 40 tl Digiturk faturamın 9.90 tl olacağı ilk 3 ay toplamda 54 tl daha sonraki aylarda 50 tl faturamın geleceği kurulum bedeli olarak da 35 tl ödeyeceğim söylendi ben kendilerinden iki faturanın birleştirilmesini istedim tamam dediler ben de abone olmayı kabul ettim aynı gün kurulum sağlandı ancak 13.05.2017 günü internet faturam 56.90 tl 15.05.2017 günü Digiturk faturam 21.72 tl geldi. 16.05.2017 günü İtiraz için müşteri hizmetlerini aradığımda ses kayıtlarının incelenmesi için talep aldılar daha sonra bana dönüş yaparak böyle bir konuşmanın hiç geçmediği söylendi. Abonleiğimi iptal için faks çektim beni arayarak yeni kampanyalar sunuyorlar. Bir de hiç aramadan aradık ulaşamadık diye mesaj çekiyorlar sanki arayıp aramadıkları hts kayıtlarından çıkmayacak. Milleti aptal sanıyorlar. 35 tl için makbuz vermediler maliyeye şikayet edeceğim.

Gönderen: O. Şentürk
Yorum Yaz
isim
cep no
e-mail

 

Haziran 03, 2017
Kategori : İletişim
Yorum : 0
Okunma : 505 okunma
Astes Doğalgaz Parayı Peşin Aldı Ama İşimizi Yapmadı
Şubat 06, 2019
|
Kategori: Emlak
Astes Doğalgaz, doğalgaz tesisatı döşeyen taşeron bir firmaymış. Daha önce de şikayet etmiştim ama yalvar yakar kaldırttılar işinizi hemen halledeceğiz diye. Ben de güvenip kaldırdım hata yapmışım. Temmuz’dan beri doğal gazımızı bağlatamadık. P..
Hayat Varlık İcra Takibine Düşen Arkadaşlarımın Dikkatine
Temmuz 13, 2018
|
Kategori: Bankacılık
Sayın HAYAT VARLIK, biliniz ki ben bu mesajı yazdıktan sonra ARTIK hiçbir şey sizin ve size borçlu olan insanlar için aynı olmayacak, size borçlu olan insanlar bu mesajı okuduktan sonra daha da bilgilenecek ve size karşı belki de hukuk mücadelesi baş..
Yatsan Yastık 2 Ayda Çöktü İade Almadılar
Mayıs 29, 2018
|
2 ay önce kentpark avm mağazanızdan aldığımız yastıgı çökmesi sebebiyle geri iade için 1 ay önce mağazaya götürdük. Mağazanızdaki arkadaş da yastığın ciddi anlamda çöküşünü gördü ve teknik servise gönderelim dedi 20 gün önce arandık ve yastıgı iade e..
Turkcell Superonline 50 MBit Hız Hizmeti Veremiyor
Nisan 29, 2018
|
Kategori: İletişim
Evime yaklaşık 12-13 gün önce 50 megabit 200 gigabayt internet paketini 108 tl gibi aylık aboneliği satın aldım, aldığım günden beri 24 megabit internet hızı kullanıyorum. Sorunu süperonline firmasına bildirdim bana bina içi tessaatında sorun olduğun..
Pronet Alarm Sistemleri Maddi Hasar ve Zarar
Mart 11, 2018
|
Kategori: Hizmet
Pronet alarm sistemini yeni aldığım eve farklı bir kullanıcıdan devir yaptırarak kurdurmak için başvuru yaptım. Ekipler kurulum sırasında o kadar özensiz çalışmışlar ki yeni evin duvarlarını delmişler, duvarı deldiklerinde klima borusunu da delmişler..