Şikayet.com

TÜKETİCİ ŞİKAYETİM VAR EN ETKİLİ REKLAM MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR.

D-Smart Net İnternet Aboneliğinde Yaşanan Rezalet

Merhaba, 16 ocak 2018’de telefonla arayarak d-smart internet aboneliği için başvurdum fakat konumum gereği hakkari yüksekova yeşiltaş köyündeki karakolda asteğmen olarak görev yapıyorum. Abonelik için konuştuğumuzda iki ekip geleceği söylendi birinci ekip internet kablosunu çekeceğini ikinci ekip ise modemi ve sözleşmeyi getireceğini söylediler. Fakat bayi ile görüşmeme rağmen getirmediler modemi ben de iptal ettirmek istedim tekrar aradım ama her seferinde bana bayi ile görüşeceğiz gelmesini sağlayacağız diyerek beni oyaladılar en son tekrar iptal ettirmek istediğimde 14 günlük cayma sürecinizi geçtiniz diyerek benden dilekçe ile iptal talebinde bulunmamı istediler ben de konumum gereği bunu yapamayacağımı iptal etmelerini söyledim bir kaç kez görüşmelerimin sonucunda bana iptal edileceğini ve edildiğini söylediler ama bugün yani 14 şubat 2018 de 106.89 tl bocumun olduğunu yazan mesaj gönderdiler, bu durumdan şikayetçiyim hem vaktimi çaldılar hemde beni mağdur ediyorlar, gereğinin yapılmasını istiyorum.

Gönderen: O. Yazan
Yorum Yaz
isim
cep no
e-mail

 

Şubat 15, 2018
Kategori : İletişim
Yorum : 0
Okunma : 644 okunma
THY Bagajım Zarar Gördü Tazmin Etmedi
Temmuz 11, 2020
|
Merhaba, thy ile TK0** nolu Miami-İstanbul seferinde bagajlarım zarar gördü. Firma ile iletişime geçtim resimleri incelediler 200 tl ödeyelim aksi halde mahkemeye verin tüm zararınızı o şekilde almayı çalışın dediler. Ödemeyi kabul ettikleri tutar va..
Sivriler Mobilya Komodin Görsele Uymuyor
Temmuz 11, 2020
|
Sivriler mobilya hayatımda gördüğüm iletişimi olmayan alakasız ürününün arkasında durmayan bir firma, benim beklentim o kadar yüksekti ki görseller vs hayal kırıklığına uğradım. Bunu da belirttim ama en ufak bir alaka ilgi olmadı. İki komodine 1500 t..
Astes Doğalgaz Parayı Peşin Aldı Ama İşimizi Yapmadı
Şubat 06, 2019
|
Kategori: Emlak
Astes Doğalgaz, doğalgaz tesisatı döşeyen taşeron bir firmaymış. Daha önce de şikayet etmiştim ama yalvar yakar kaldırttılar işinizi hemen halledeceğiz diye. Ben de güvenip kaldırdım hata yapmışım. Temmuz’dan beri doğal gazımızı bağlatamadık. P..
Hayat Varlık İcra Takibine Düşen Arkadaşlarımın Dikkatine
Temmuz 13, 2018
|
Kategori: Bankacılık
Sayın HAYAT VARLIK, biliniz ki ben bu mesajı yazdıktan sonra ARTIK hiçbir şey sizin ve size borçlu olan insanlar için aynı olmayacak, size borçlu olan insanlar bu mesajı okuduktan sonra daha da bilgilenecek ve size karşı belki de hukuk mücadelesi baş..
Yatsan Yastık 2 Ayda Çöktü İade Almadılar
Mayıs 29, 2018
|
2 ay önce kentpark avm mağazanızdan aldığımız yastıgı çökmesi sebebiyle geri iade için 1 ay önce mağazaya götürdük. Mağazanızdaki arkadaş da yastığın ciddi anlamda çöküşünü gördü ve teknik servise gönderelim dedi 20 gün önce arandık ve yastıgı iade e..