Şikayet.com

TÜKETİCİ ŞİKAYETİM VAR EN ETKİLİ REKLAM MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR.

D-Smart Net İnternet Aboneliğinde Yaşanan Rezalet

Merhaba, 16 ocak 2018’de telefonla arayarak d-smart internet aboneliği için başvurdum fakat konumum gereği hakkari yüksekova yeşiltaş köyündeki karakolda asteğmen olarak görev yapıyorum. Abonelik için konuştuğumuzda iki ekip geleceği söylendi birinci ekip internet kablosunu çekeceğini ikinci ekip ise modemi ve sözleşmeyi getireceğini söylediler. Fakat bayi ile görüşmeme rağmen getirmediler modemi ben de iptal ettirmek istedim tekrar aradım ama her seferinde bana bayi ile görüşeceğiz gelmesini sağlayacağız diyerek beni oyaladılar en son tekrar iptal ettirmek istediğimde 14 günlük cayma sürecinizi geçtiniz diyerek benden dilekçe ile iptal talebinde bulunmamı istediler ben de konumum gereği bunu yapamayacağımı iptal etmelerini söyledim bir kaç kez görüşmelerimin sonucunda bana iptal edileceğini ve edildiğini söylediler ama bugün yani 14 şubat 2018 de 106.89 tl bocumun olduğunu yazan mesaj gönderdiler, bu durumdan şikayetçiyim hem vaktimi çaldılar hemde beni mağdur ediyorlar, gereğinin yapılmasını istiyorum.

Gönderen: O. Yazan
Yorum Yaz
isim
cep no
e-mail

 

Şubat 15, 2018
Kategori : İletişim
Yorum : 0
Okunma : 215 okunma
Hayat Varlık İcra Takibine Düşen Arkadaşlarımın Dikkatine
Temmuz 13, 2018
|
Kategori: Bankacılık
Sayın HAYAT VARLIK, biliniz ki ben bu mesajı yazdıktan sonra ARTIK hiçbir şey sizin ve size borçlu olan insanlar için aynı olmayacak, size borçlu olan insanlar bu mesajı okuduktan sonra daha da bilgilenecek ve size karşı belki de hukuk mücadelesi baş..
Yatsan Yastık 2 Ayda Çöktü İade Almadılar
Mayıs 29, 2018
|
2 ay önce kentpark avm mağazanızdan aldığımız yastıgı çökmesi sebebiyle geri iade için 1 ay önce mağazaya götürdük. Mağazanızdaki arkadaş da yastığın ciddi anlamda çöküşünü gördü ve teknik servise gönderelim dedi 20 gün önce arandık ve yastıgı iade e..
Turkcell Superonline 50 MBit Hız Hizmeti Veremiyor
Nisan 29, 2018
|
Kategori: İletişim
Evime yaklaşık 12-13 gün önce 50 megabit 200 gigabayt internet paketini 108 tl gibi aylık aboneliği satın aldım, aldığım günden beri 24 megabit internet hızı kullanıyorum. Sorunu süperonline firmasına bildirdim bana bina içi tessaatında sorun olduğun..
Pronet Alarm Sistemleri Maddi Hasar ve Zarar
Mart 11, 2018
|
Kategori: Hizmet
Pronet alarm sistemini yeni aldığım eve farklı bir kullanıcıdan devir yaptırarak kurdurmak için başvuru yaptım. Ekipler kurulum sırasında o kadar özensiz çalışmışlar ki yeni evin duvarlarını delmişler, duvarı deldiklerinde klima borusunu da delmişler..
Türk Telekom Haksız Kazanç Elde Etmeye Çalışıyor
Mart 11, 2018
|
Kategori: İletişim
Merhaba; 0224**6666 Numaralı Telefon ve internet hattımı nakil yapılmak üzere telefonla arayıp başvuruda bulundum Türk Telekoma. Neyse bana borcumdan dolayı nakil başvurusunu alamayacaklarını söylediler. Haberim olmadan beni icraya vermişler. İcra bo..