Şikayet.com

TÜKETİCİ ŞİKAYETİM VAR EN ETKİLİ REKLAM MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR.

Can Yayıncılık Ürün İadesi Almadı

18.05.2015 tarihinde karşılaştığım 2 tane satıcıdan, dil paketi satın aldım. Bana ürünü beğenmezsem 14 gün içinde iade yapabileceğimi söylediler. Bende 29.05.2015 tarihinde ürünü gönderdim ve bana ürünün faturası kesildiğini iade olmayacağını söylediler. Bugün itibari ile dava açtım ve araştırmalarıma göre bu Can Yayıncılık d..dırıcı bir şirkettir. Çok sayıda bu yüzden mağdur insanlar var. Siz siz olun sakın Can Yayıncılıktan ve bunun gibiler den bir şey satın almayın, mümkünse hiç konuşmayın bile onlarla. Mağdur olan arkadaşlar ise hemen dava açsınlar ki 100 tl’lik kötü bir dil paketine 2000 tl ödemeyin. Hakkınızı arayın teşekkürler.

Gönderen: D. Keserli
Yorum Yaz
isim
cep no
e-mail

 

Yorumlar (3)
K.

Ben de ayni seyden muzdaripim yuzde 15 faiz uygulayacagini soyluyorlar. Peki dava acmaya hakkim var mi. Sizinle bir irtibata gecsek. Tesekurler

M. Yürük

bu konuda bende muzdaripim kullanmadığım ürün için benden ücret isteniyor mahkemeye gittim evinize kağıt gelmesini bekleyin dedi o zaman ise itiraz etme hakkınızı kullanırsınız dedi bundan birsey olmaz diyorlar ulaşırsanız sevinirim arkadaslar

N. Esen

Arkadaslar bn tuketici haklarina gittim birbirinizi bulun tek olursa fazla onemsemezler cok olursaniz onemsenirsiniz dediler hep birlikte savciliga basvuruda bulunun dediler ordan yuzde doksan bisi cikar cok olursaniz eger dediler lutfen birbirimize yardimci olalim bn de ses kayitlari da var

Haziran 06, 2015
Kategori : Eğitim
Yorum : 3
Okunma : 1.423 okunma
Astes Doğalgaz Parayı Peşin Aldı Ama İşimizi Yapmadı
Şubat 06, 2019
|
Kategori: Emlak
Astes Doğalgaz, doğalgaz tesisatı döşeyen taşeron bir firmaymış. Daha önce de şikayet etmiştim ama yalvar yakar kaldırttılar işinizi hemen halledeceğiz diye. Ben de güvenip kaldırdım hata yapmışım. Temmuz’dan beri doğal gazımızı bağlatamadık. P..
Hayat Varlık İcra Takibine Düşen Arkadaşlarımın Dikkatine
Temmuz 13, 2018
|
Kategori: Bankacılık
Sayın HAYAT VARLIK, biliniz ki ben bu mesajı yazdıktan sonra ARTIK hiçbir şey sizin ve size borçlu olan insanlar için aynı olmayacak, size borçlu olan insanlar bu mesajı okuduktan sonra daha da bilgilenecek ve size karşı belki de hukuk mücadelesi baş..
Yatsan Yastık 2 Ayda Çöktü İade Almadılar
Mayıs 29, 2018
|
2 ay önce kentpark avm mağazanızdan aldığımız yastıgı çökmesi sebebiyle geri iade için 1 ay önce mağazaya götürdük. Mağazanızdaki arkadaş da yastığın ciddi anlamda çöküşünü gördü ve teknik servise gönderelim dedi 20 gün önce arandık ve yastıgı iade e..
Turkcell Superonline 50 MBit Hız Hizmeti Veremiyor
Nisan 29, 2018
|
Kategori: İletişim
Evime yaklaşık 12-13 gün önce 50 megabit 200 gigabayt internet paketini 108 tl gibi aylık aboneliği satın aldım, aldığım günden beri 24 megabit internet hızı kullanıyorum. Sorunu süperonline firmasına bildirdim bana bina içi tessaatında sorun olduğun..
Pronet Alarm Sistemleri Maddi Hasar ve Zarar
Mart 11, 2018
|
Kategori: Hizmet
Pronet alarm sistemini yeni aldığım eve farklı bir kullanıcıdan devir yaptırarak kurdurmak için başvuru yaptım. Ekipler kurulum sırasında o kadar özensiz çalışmışlar ki yeni evin duvarlarını delmişler, duvarı deldiklerinde klima borusunu da delmişler..